eTUTORIS

Tarjoamme kokonaan uudenlaisen kuntoutusympäristön perinteisen kuntoutuksen, virtuaali-, netti- ja etämaailmojen muodossa. eTutoris sisältää sähköiset palvelut, joita ovat interaktiivinen etäkuntoutus ja nettiterapia sekä kuntouttavat pelit ja sovellukset.

Lisätiedot: Kristiina Kotilainen, 044 712 1903 tai kristiina.kotilainen@tutoris.fi

Moniammatillista erikoiskuntoutusta ja uusinta teknologiaa

Kuntoutuksen digiloikka tapahtuu juuri nyt. Tarvitaan uudenlaisia kuntoutusympäristöjä ja -polkuja. Erilaiset palvelupolut muodostavat kokonaan uudenlaisen kuntoutusympäristön perinteisen kuntoutuksen, virtuaali-, netti- ja etämaailmojen muodossa.

Virtuaalimaailmassa harjoittelun on todettu useissa tutkimuksissa stimuloivan aivoja motivoivaan harjoitteluun ja näin ollen edistävän kuntoutusta. Teknologian ansiosta kuntoutuksesta saadaan tehokkaampaa, virikkeellisempää ja turvallisempaa, sillä se mahdollistaa yksilöllisemmän, säännöllisemmän ja tietoisemman harjoittelun. Keskeinen kysymys on, millä edellytyksillä parannetaan kuntoutuksen saatavuutta, vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta.

eTutoriksen tavoitteena on uusien palveluiden kehittäminen ja olemassa olevien uudistaminen. Me Tutoriksessa teemme tutkimustyötä, testaamme jatkuvasti kehittyvän teknologian myötä uusia menetelmiä ja käynnistämme projekteja jalostaen asiantuntemuksemme uusiksi kuntoutuksen innovaatioiksi sinun hyväksesi.