Töihin meille

Tutoris antaa tyytyväisyystakuun Suomen parhaasta ja perheystävällisemmästä työpaikasta. Great Place To Work Instituten palkinto ja Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnus sekä yli 200 hengen huippujoukko ovat osoitus tästä. Tutoreiden työtyytyväisyys on 4,2.

Haku päällä

Puheterapeuttihaku

puheterapeutti

Pakkaa mukaasi oikea asenne, työn ilo ja lähde kiehtovalle työmatkalle!

MATKAOPPAAKSI saat huippukollegat ja tsemppaavan työyhteisön tuen.
EVÄIKSI tarjoamme inspiroivat työvälineet, uusimman teknologian ja hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja vaikuttaa tehtävänkuvaasi.
KOHTEESSA sinua odottaa itsenäinen työ joustavilla työajoilla, herkullinen tyhy-tarjotin sekä sähköinen koulutus- ja perehdytysympäristö ammattitaitosi kehittämiseen.
AKTIVITEETEISTA pääset nauttimaan monipuolisesti oman kiinnostuksesi mukaan. Kiinnostaisiko sinua jalkakylpy palaverin lomassa, salsatunti kesken työpäivän tai marttakerhoilta?
HERÄSIKÖ MATKAKUUME?
Lisätiedot: henkilöstöjohtaja Arja Kangas,
p. 044 560 4794

Klikkaa paikkakuntaa ja lue tehtävän kuvaus:

Helsinki (2 kpl) 
Hämeenlinna (2 kpl)
Joensuu (2 kpl)

Kuopio (2 kpl)
Mikkeli 
Rovaniemi (2 kpl)
Tampere (2 kpl)
Turku (2 kpl)
Vaasa (2 kpl)
Kokkola

 

 

ETÄPUHETERAPEUTTI

Koko Suomi (2 kpl)

Haemme teknologiaa pelkäämätöntä uudenajan puheterapeuttia. Tahto, usko, tekeminen, oppiminen, rohkeus, innostuminen ja sopiva kokeilunhalu kuuluvat sanavarastoosi. Sijaintisi voi olla missä vain Suomessa taikka ulkomaillakin. Jos kuvaus sopii sinuun ja olet valmis hyppäämään kasvuyrityksen kyytiin niin laitappa hakemus tulemaan pian!

Otamme lisäksi avoimia hakemuksia vastaan ympäri vuoden: Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi osoitteeseen: yhdessa@tutoris.fi. Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Arja Kangas, p. 044 560 4794, arja.kangas@tutoris.fi

Toimintaterapeuttihaku

toimintaterapeutti

Pakkaa mukaasi oikea asenne, työn ilo ja lähde kiehtovalle työmatkalle!

MATKAOPPAAKSI saat huippukollegat ja tsemppaavan työyhteisön tuen.
EVÄIKSI tarjoamme inspiroivat työvälineet, uusimman teknologian ja hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja vaikuttaa tehtävänkuvaasi.
KOHTEESSA sinua odottaa itsenäinen työ joustavilla työajoilla, herkullinen tyhy-tarjotin sekä sähköinen koulutus- ja perehdytysympäristö ammattitaitosi kehittämiseen.
AKTIVITEETEISTA pääset nauttimaan monipuolisesti oman kiinnostuksesi mukaan. Kiinnostaisiko sinua jalkakylpy palaverin lomassa, salsatunti kesken työpäivän tai marttakerhoilta?
HERÄSIKÖ MATKAKUUME?
Lisätiedot: henkilöstöjohtaja Arja Kangas,
p. 044 560 4794

Klikkaa paikkakuntaa ja katso tarkemmat tehtävän kuvaukset:

Oulu

MIkkeli

Lahti

Meri-Lappi

Kokkola

Tampere

 

Otamme avoimia hakemuksia vastaan ympäri vuoden:
lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi osoitteeseen: yhdessa@tutoris.fi.
Lisätietoja: henkilöstöjohtaja Arja Kangas, p. 044 560 4794, arja.kangas@tutoris.fi

 

 

 

“Työnantajan tarjoaman OmaValmentaja-palvelu oli minulle kuin lottovoitto, sillä keskustelut valmentajan kanssa saivat minut miettimään syvällisemmin liikkumisen vaikutusta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Matkan varrella löysin pikku hiljaa kadoksissa olleen rutiinin säännölliseen liikkumiseen.” Elina Tillikainen, toimintaterapeutti, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

 

Fysioterapeuttihaku

fysioterapeutti

Helsinki

Liikettä niveliin ja iloa sydämiin!

Haemme keväällä avattuun Tenhokotiin Helsingin Ruskeasuolle fysioterapeuttia, joka työskentelee iloisella ja reippaalla asenteella 43 vanhuksen hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tenhokoti on tarkoitettu muistisairaille vanhuksille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja tukea. Arkea eletään aktiivisesti yhdessä tehden ja mahdollisuuksia etsien.

Fysioterapeuttina päätehtävänäsi on edistää ja ylläpitää asukkaiden toimintakykyä, liikkumista ja elämänlaatua monimuotoisella yksilö- ja ryhmätoiminnalla. Työyhteisössä olet oman alasi asiantuntija, joten tarvitset hyviä vuorovaikutus- ja organisointitaitoja sekä runsaasti oma-aloitteisuutta. Meillä pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi, sillä saat luvan kanssa luoda ja improvisoida sekä kehittää uutta toiminnallista vanhustenhuoltoa. Työsi on itsenäistä ja haastavaa, mutta apunasi on moniammatillinen ja ”luovasti hullu” työyhteisö. Takaamme, että kanssamme ei ole tylsää.

Tarjoamme

 • eri alan ammattilaisista koostuvan, innovatiivisesti ja valtakunnallisesti toimivan työnantajayrityksen, joka hyödyntää uutta tutkimusta ja teknologiaa ennakkoluulottomasti
 • tyytyväisyystakuun Suomen parhaasta ja perheystävällisemmästä työpaikasta
 • vakituisen työsuhteen uudessa ikäihmisten ja muistisairaiden hoivakodissa
 • mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa
 • Innostavan ja iloisen työilmapiirin
 • hyvät työsuhde-edut

Toivomme

 • fysioterapeutin AMK-tutkintoa
 • sujuvaa suomen kielen taitoa
 • aiempaa kokemusta vanhustyöstä, ryhmä- ja päivätoiminnasta
 • aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä vanhusten parissa huolehtien heidän hyvinvoinnistaan
 • tiimityöskentelytaitoja, kehittävää ja yhteisöllistä työotetta
 • kykyä suunnitella ja johtaa omaa työtä
 • arjen luovuutta ja joustavuutta

Työsi on päivätyötä ja työsuhde toistaiseksi voimassa oleva. Työpaikkamme on savuton. Lisätietoja saat osoitteesta www.tutoris.fi/tenho tai arkisin Henna Vehmas / 040-680 6300.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 25.11. mennessä osoitteeseen henna.vehmas@tutoris.fi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten ole nopea. Palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

—————————————————————————————

Otamme avoimia hakemuksia vastaan läpivuoden: tarja.grohn@tutoris.fi. 

 

Kausityö- ja harjoittelupaikat

pian valmistuva puheterapeutti – pidä silmät ja korvat auki uusille tuulille

Lähde mukaan kiehtovalle työmatkalle. Matkaoppaanasi ovat huippukollegat tukien ja kannustaen sinua. Pakkaa mukaan oikea asenne, persoona ja työn ilo. Eväiksi tarjoamme inspiroivat työvälineet,  uusimman teknologian ja hyvät mahdollisuudet kouluttautua. Kohteessa on joustava työ, hyvät edut ja tsemppaava työyhteisö. Tule Tutoriksen Timanttitiimiin.  Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi osoitteeseen: yhdessa@tutoris.fiLisätietoja: henkilöstöjohtaja Arja Kangas, p. 044 560 4794, arja.kangas@tutoris.fi

harjoitteluun tai kesätöihin tutorikseen?

Tutoriksessa pääset näkemään, millaista on työskentely yksityisellä sektorilla, kuinka terapeuttien työviikot rakentuvat ja millaista työtä he tekevät. Tarjoamme kesä- ja kausitöitä muun muassa kerho-ohjaajan tehtävissä suosituissa merirosvokerhoissamme.

Lähetä CV:llä varustettu avoin hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen yhdessa@tutoris.fi. Lisätietoja henkilöstöjohtaja Arja Kangas, p. 044 560 4794, arja.kangass@tutoris.fi

“Työharjoitteluni Tutoriksella on ollut todella onnistunut. Olen säännöllisesti saanut työnohjausta ja neuvoja miten rakentaa terapioitani. Kynnys kysyä mieltä askarruttavista asioista on ollut matala, ja olen saanut tukea kun olen tuntenut itseni epävarmaksi. Ilmapiiri työpaikalla on ollut positiivinen. Ihmiset viihtyvät toistensa kanssa ja huomaa, että kaikki pitävät työstään. Suosittelen lämpimästi myös muita opiskelijoita tutustumaan työharjoittelumahdollisuuteen Tutoriksella.” – Daniel Fellman, puheterapeuttiopiskelija, Lounais-Suomen Erikoiskuntoutus

“Oli antoisaa päästä seuraamaan kokeneen terapeutin mukaan muutamia puheterapiakertoja.” – Wilma Heino ja Hanna Tappura, puheterapeuttiopiskelijat, Uudenmaan Erikoiskuntoutus

Työsuhde-edut

TutorisOsaamo

untitled-1

Palkitseva bonusjärjestelmä

ikoni-tyokalut

Vapaasti valittavat työvälineet

OmaValmentaja-palvelut

Uuden työntekijän tyytyväisyystakuu

Työnohjaus ja mentorointi

Moniammatilliset yhteistyö/parityöskentely

ikoni-laakari

Yksityinen työterveyshuolto

ikoni-smartum

Smartum-setelit

Osallistumismaksut urheilutapahtumiin

Joustava työaika

Yhteistyö / parityöskentely

Unelmatiimi – Tutoris Timantti

Kaikki lähti erään terapeutin toteamuksesta: ”Elän unelmaani tehdessäni töitä Tutoriksessa”.

Unelmatiimissä on tarkoitus saada oma timantti ja sitä kautta myös TutorisTimantti loistamaan niin, että jokainen voi elää unelmaansa. Työnantaja mahdollistaa jokaisen työntekijän huolehtimisen omasta hyvinvoinnistaan. Tärkein tavoite on, että Tutoris on maailman paras työpaikka kaikille tutoreille.

Tiimit räätälöivät itse itselleen persoonallisia kokonaisuuksia. Arjen uusia innovaatioita ovat muun muassa eväskaverit, crazy nurkkaus, rönsypalaveri, sisartiimit, parityöskentely ja huolivartti.