Pirkanmaan Erikoiskuntoutus

  • Etusivu
  • Pirkanmaan Erikoiskuntoutus

Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy on vuodesta 1982 lähtien toiminut Tampereella tuottaen moniammatillisia kuntoutuspalveluita.

Pirkanmaan Erikoiskuntoutus Oy on vuodesta 1982 lähtien toiminut Tampereella tuottaen moniammatillisia kuntoutuspalveluita. Vuodesta 2015 alkaen yritys on ollut osa valtakunnallista Tutoris-konsernia (www.tutoris.fi), joka tuottaa puhe-, toiminta- ja fysioterapiapalveluita kaiken ikäisille. Esteettömät toimitilamme sijaitsevat Tampereen keskustassa, kauppakeskus Koskikeskuksen 3. kerroksessa.

Yritys tuottaa korkealaatuisia kuntoutuspalveluita sosiaali- ja terveydenhuollon organisaatioille ja alan ammattilaisille, kuten esimerkiksi Kansaneläkelaitokselle, kunnille, keskussairaaloille, vakuutusyhtiöille, yhdistyksille, yrityksille ja yksityishenkilöille. Testaamme ja tutkimme kehittyvän teknologian myötä jatkuvasti kevyempiä, vaikuttavampia ja kustannustehokkaampia toimintatapoja. Pirkanmaan Erikoiskuntoutuksessa on erittäin laadukas ja monipuolinen välineistö teknisavusteiseen kuntoutukseen.

Lue uusin asiakaslehti

Yksi tärkeistä tavoitteista on, että yritys on maailman paras työpaikka kaikille työntekijöille. Tähän tähtää Unelmatiimi-hanke, jonka avulla tiimit saavat itse luoda itselleen parasta mahdollista tapaa elää, olla ja työskennellä. TutorisOsaamon avulla työntekijä voi kehittää omaa osaamistaan koko työuran ajan ja huolehtia omasta työhyvinvoinnistaan.

Tutoriksella on hyvä kehittämisen arvoinen konsepti, hyvät kumppanit, reilu liiketoiminnallinen ote ja sitoutuneet asiantuntijat, joilla on yhdessä tekemisen ilo ja hyvä joukkuehenki. Tästä kertoo saavutus Suomen parhaana ja Euroopan 15. parhaimpana työpaikkana. Vuonna 2016 Tutoris sai Perheystävällinen työpaikka -palkinnon. Yritys on menestynyt myös Suomen Vahvimmat -tutkimuksissa.

Hyvinvoivan ja terveen ihmisen on ilo toimia!

Tutoriksen arvot

  • Avoimuus
  • Luotettavuus
  • Inhimillisyys
  • Luovuus
  • Yhteisöllisyys ja toiminnallisuus